Kroppen: Rösten

Operalabb har glädjen att presentera workshopen Kroppen: Rösten – den subtila kopplingen mellan instrument och det många kallar för ”stöd”. Operalabb arrangerar i samarbete med Högalids Folkhögskola i Kalmar en workshop i klassisk sångteknik, opera och rösten.  Fokus kring den subtila kopplingen mellan kropp och röst, kroppslig förankring i sång och musicerande. Grunden kommer ur den homeostatiska rösten, eller ”primalljuden”. Instruktörer är Nikola Matisic, Mattias Danielsson och Lotta Larsson.

Kursen är lämplig för avancerade amatörer, sångstuderande och professionella sångare.

Kursavgift för 5 dagar är 3142 SEK för undervisning, boende och mat.

Anmälan: info@hogalid.nu
För ytterligare frågor: info@operalabb.se

inkludera Namn, kontaktinfo samt kort CV/Bio i anmälan.

Klicka på bilden här nedan för att se PDF i förstoring.